Szabó Szabolcs

Gyógy- és frissítőmasszőr

Tanulmányaimat Székesfehérváron az Ybl Miklós Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Technikumban két éves képzés keretében végeztem. Első évemben sikeres segédápolói vizsgát tettem, majd szakmai gyakorlatomat 2022-ben a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató kórházban töltöttem, mint segédápoló. 2023 tavaszán szintén ebben az intézményben teljesítettem gyógymasszőri gyakorlatomat. 2023. júniusában szereztem meg gyógymasszőri végzettségemet.

Jelenleg a Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdőben dolgozom főállásban, ahol gyógymasszázst, tangentor, illetve iszap kezelést végzek.

Az embereken való segítségnyújtás nagy szerepet játszik az életemben. Úgy gondolom, a megfelelően kivitelezett masszázs rengeteget számít a gyógyulásban. Örömmel tölt el, hogy aktív részese lehetek a rehabilitációs folyamatnak és konstatálhatom a pozitív változásokat.

Igyekszem figyelembe venni a felmerülő igényeket, a fennálló problémákat, hogy a masszázs minden szempontból a legmegfelelőbb legyen.

Fontosnak tartom, hogy naprakész tudással rendelkezzek, ezért szívesen sajátítok el számomra hasznosnak vélt tanfolyamokat.

Célom, hogy a páciensek a lehető legnagyobb elégedettséggel távozzanak minden kezelés után és hozzájáruljak életminőségük javulásához.

Szabó Szabolcs gyógymasszőr Koroknai Medical
Időpontfoglalás