Dr. Gáti Tamás PhD

Reumatológus szakorvos

Végzettség:

Diplomámat 2005-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Specializációmat az a vágyam vezérelte, hogy betegeim fájdalmait enyhíteni tudjam és ezáltal életminőségükben érdemben is javulást tudjak elérni. Ezért esett választásom a reumatológiára, hisz sajnos a társadalom jelentős része szenved valamilyen permanens vagy krónikus mozgásszervi betegségben. Továbbá nagy lehetőséget láttam abban, hogy a személyre szabott terápia fejlődésével az immun betegséggel küzdő pácienseknek egyre korszerűbb terápiát lehet nyújtani.

A 2010-ben megszerzett szakvizsgám óta a Budai Irgalmasrendi Kórház Reumatológiai és Immunológiai osztályán dolgozom, ahol számos immunbetegség hagyományos, illetve biológiai terápiával történő kezelésében szereztem tapasztalatot. Hogy ez irányú ismereteim tovább mélyítsem farmakológiai másodszakvizsgát szereztem.

Mivel a másik meghatározó szakterületem az ízületi gyulladások kezelése, nagyon fontosnak tartom, hogy a gyógyszeres lehetőségeken kívül az egyéb terápiás megoldásokat is ötvözzem gyógyító tevékenységemben. Ezt támogatandó elvégeztem egy nemzetközi ultrahangvizsgálat továbbképzést, hogy betegeim ízületi panaszainak okát minél jobban feltérképezhessem, illetve hatékonyabban kezelhessen, továbbá tudományos tevékenységem témájául a balneoterápia krónikus derékfájásra gyakorolt hatását választottam.

Tudásom naprakészen tartása érdekében rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi konferenciákon, ahol számos alkalommal, előadások keretében számoltam be én is mindennapi munkám illetve kutatási területeimen tapasztalt eredményeimről.  Ezek egyrészt a gyulladásos immunológiai betegek valamint a degeneratív ízületi elváltozások kezelésében elérhető legújabb terápiás lehetőségek témái köré épültek.

Gyógyító tevékenységem során mindig a páciens komplex egészségi állapotából kiindulva igyekszem megközelíteni az adott szakterületi panaszt és keresem a lehetséges megoldásokat.

bemer terápia - Koroknai Medical
Időpontfoglalás