Varga Eszter

Gyógy- és frissítőmasszőr

Varga Eszter Piroska, gyógymasszőr vagyok.

Az EFEB Felnőttoktatási Központ Kft. gyógymasszőri OKJ-s képzésének keretében, 2021. júniusában Frissítő-kondicionáló svéd masszázs képesítést szereztem. Majd a teljes képzés elvégzését követően, az EFEB Tréning Kft. mellett működő szakmai bizottság előtt 2021-ben sikeres gyógymasszőri szakmai vizsgát tettem.

Főállásban az Észak-pesti Centrum Kórház-Honvéd Kórház Fizikoterápia Osztályán gyógymasszőrként dolgozom.

Születésem óta elkísér a masszázs, hiszen édesapám már a szülőotthonból való hazaérkezésem után ezzel nyugtatott meg, ha nem voltam összhangban a világgal. Életem szinte minden területén előtérbe került a masszírozás. Gyerekkorom óta vízitúrázom, ahol rendszeresen masszíroztuk egymást. Munkában, otthon, mindenhol jól tud esni a felfrissülés.

Fiaim megszületése után fogalmazódott meg bennem először az igény, hogy ez lehet az a szakma, melyben kiteljesedhetek emberileg és szakmailag. Ahol igazán hasznos munkát végezhetek, vagyis nem csak adhatok, de cserébe megkapom a vendégeimtől azt az elismerést, ami pénzben nem mérhető. Ez mára bizonyossá
vált.

Oktatóm mondta: „Eszter, nagyon jó energiákkal dolgozol.”

Azóta számtalan masszírozáson vagyok túl. Vendégeim, betegeim is többször említették meg az „energia” szót a masszázsok alatt, után. Energia, ami feltölt, megnyugtat, újraindít.

Célom, hogy ezt az energiát megosszam Vendégeimmel.

Varga Eszter gyógy- és frissítőmasszőr Koroknai Medical
Időpontfoglalás