Nemes Tiborné Ili

Gyógy- és frissítőmasszőr

Nemes Tiborné Ili vagyok 55 éves, 2017-től az egészségügyben dolgoztam.

A Szent János Kórház szemészeti osztályán orvosírnokként tevékenykedtem, majd elvégeztem a talp és svédmasszőri tanfolyamot, melyek segítségével sikeresen segíthettem a hozzám forduló vendégeknek. Dolgoztam a Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán, ahol a munkavállalók masszázsa volt a feladatom, szépségszalonban is tapasztalatot szereztem, majd egyéni vállalkozóként folytattam tevékenységemet. Mindig is foglalkoztatott, hogy tudnék minél hatékonyabban segíteni a hozzám
fordulókon, ezért szakmailag folyamatosan képeztem magam, a masszázs kiegészítéseképpen használtam köpölyt és kinezio tapet. Miután a megszerzett tudásomat magasabb szintre szerettem volna emelni, megszereztem a gyógymasszőr végzettséget.

Jelenleg egy gyógymasszőr stúdióban dolgozom egyéni vállalkozóként. Fontos számomra a betegekkel/vendégekkel való kommunikáció, a felmerülő problémáik szakszerű megoldása, melynek eredményeképpen továbbra is bizalommal forduljanak hozzám.

Sokféle probléma merül fel munkám során, úgy mint mozgásszervi panaszok, nyak és hátfájás, kopások, gerincproblémák, deformitások, sérülések utáni rehabilitáció, nyirokkeringési problémák, instabil izületek, fascia letapadások. Mindig öröm számomra, ha a betegek visszajelzései pozitívak és elégedetten távoznak egy-egy kezelés után.

Jelenleg az SI-terápia, japán gerinctechnika képzést végzem, ahol a sacroiliacalis izület elakadásait kezeljük egy finom technikával, ami minden korosztályra kivetítve alkalmazható. Sokra tartom az életmód változtatását, amely mozgással étkezéssel párosul és ezt betegeim/vendégeim felé is kommunikálom, az egészségük és életminőségük javítása céljából.

bemer terápia - Koroknai Medical
Időpontfoglalás