dr. Gyulai-Halmos Judit

Reumatológus szakorvos

Gyulai-Halmos Judit vagyok, 2005-ben végeztem általános orvosként Budapesten, a Semmelweis Egyetemen.

Szakmai tapasztalatom az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben szereztem, ahol az Intézet több osztályán is lehetőségem volt részt venni a gyógyító munkában. 2014-ben tettem sikeres reumatológiai szakvizsgát.

A fájdalom enyhítése iránti igényem meghatározta pályaválasztásom, a mai napig érdeklődésem középpontjában áll. Célom, hogy részletes vizsgálatot és tájékoztatást követően gyorsan és kevés beavatkozással csillapítsam a hozzám fordulók panaszait.

Meggyőződésem, hogy tartósan fennálló panaszok esetén a gyógyulás sikerének egyik kulcsa a tudatos, életmód változtatás. A szakmai tanácsok mellett ezen a területen is segíteni kívánom a hozzám fordulókat teljes tudásommal.

Kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat kialakítására törekszem, amelyet a gyógyulás egyik alappillérének tartok. Véleményem szerint a nyílt, érthető kommunikáció szerepe elsődleges ebben a folyamatban.

Ismereteim, szemléletmódom folyamatos bővítése érdekében 2009-2011 között orvos-akupunktőr végzettséget szereztem a Pécsi Egyetem szervezésében. Sikeres vizsgát követően évek óta alkalmazom a kinezio-tape kezelést is. Rendszeresen részt veszek a legújabb szakmai eredményeket ismertető továbbképzéseken.

A Koroknai Medical Mozgásszervi Rendelőben hétfőn, kedden és csütörtökön várom Önöket.

A Magyar Reumatológusok Egyesülete (MRE) és Magyar Osteoporosis és Osteoarthrologiai Társaság (MOOT) tagja vagyok.

bemer terápia - Koroknai Medical
Időpontfoglalás