Kreisz Rita

Gyógytornász – fizioterapeuta

2022-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen. Azóta főként idősekkel dolgozom. Fontosnak tartom minden korosztály számára a mozgást, mind rehabilitáció szempontjából, mind a tartalmas, hosszú élet megőrzése érdekében, hiszen a mozgás pótolhatatlan lételemünk.

Mindig is törekedtem önmagam testi-lelki fejlesztésére, mind a hétköznapok folyamán, mind képzések által, hogy folyamatosan a lehető legjobb és -hatékonyabb kezeléseket nyújthassam a pácienseimnek. Így szakemberként személyreszabott, komplex segítséggel láthatom el őket.

Az élet sosem lesz könnyű, mindig lesznek hullámvölgyek és -hegyek. Azonban ez a folyamatos változás az, ami hajtja előre, és teszi értékesebbé létezésünk. A dolgoknak igyekszem a pozitív oldalát nézni, keresem mi a legjobb, legtöbb amit kihozhatunk belőlük. Vidám, mosolygós természetemmel és némi humorral is igyekszem a napjainkat szebbé, jobbá tenni.

Eddigi pályám során megtapasztalhattam mi mindenre képes a testünk és az elménk, milyen hatással bír az életünkre egy gondolat, egy mozdulat, érintés, a legapróbb részletek is. Ez a szemléletmód formálja a munkámhoz és a hétköznapjaimhoz is a hozzáállásomat.

Induljunk el hát együtt az egészségesebb, boldogabb önmagad felé vezető úton – mert a megfelelő gondolkodásmóddal és egy csipetnyi optimizmussal bármi lehetséges!

Szakmai továbbképzéseim:

  • Kineziology taping/ Sporttaping alapképzés
  • SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban
  • Köpölyözés a sportprevencióban és rehabilitációban
  • Fascia manuális kezelési technikák
  • Jelenleg a PTE-n az Egészségügyi menedzser MSc szakot végzem
Kreisz Rita gyógytornász fizioterapeuta Koroknai Medical
Időpontfoglalás