Dr. Jankó Ágnes Irma

Radiológus szakorvos

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a Szent János Kórház Gasztroenterológiai Osztályán helyezkedtem el belgyógyász rezidensként. Egy év múlva a radiológia szakképzésre váltottam, azonban az osztályon töltött idő alatt klinikus orvosként szemléletem sokat formálódott, ugyanis a kórelőzmény ismeretében teljesen más képet mutat egy páciens aktuális állapota, továbbá segítségünkre vannak a laboratóriumi vizsgálatok és az általunk elvégzett fizikális vizsgálat is. 2018-ban Budapesten tettem radiológia szakvizsgát.

A szakmán belül érdeklődési köröm tárgyát leginkább a hasi radiológia képezi, azon belül is a női reproduktív rendszer képalkotó diagnosztikája.

Kétszer is volt alkalmam Franciaországban részt venni szakmai gyakorlaton, ahol egy magas színvonalon működő lyoni egyetemi központ napi osztályos munkájában vehettem részt, második alkalommal szakorvosként, egy főként női kismedence MR képalkotással foglalkozó főorvos mellett.

2019-től a járóbeteg szakellátásban a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségközpontban veszek részt az ultrahang diagnosztikában. A hétköznapokban ügyeleti CT készenléteket és MR vizsgálatok távleletezését végzem.

A Koroknai Medical Magánrendelőben az ultrahang modalitását alkalmazva igyekszem segíteni a klinikus kollégák munkáját, melynek során lehetőségem nyílik a páciensekkel való személyes kapcsolatfelvételre, amely véleményem szerint minden esetben nagymértékben emeli az elvégzett vizsgálat diagnosztikus értékét.

Tagja vagyok a Magyar és az Európai Radiológus Társaságnak, korábban aktív tagsággal rendelkeztem a Francia Radiológus Társaságban.

bemer terápia - Koroknai Medical
Időpontfoglalás