Csonka Brigitta

Gyógytornász, fizioterapeuta

Csonka Brigitta okleveles gyógytornász – fizioterapeuta vagyok. 2018-ban, Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem meg a BSc diplomámat, jelenleg a mesterdiploma megszerzéséhez közeledem. A szakmámat hivatásomnak tekintem, szívvel lélekkel végzem. Igyekszem hitelesen élni, így többféle mozgásformának is hódolok, ilyen a futás, a kerékpározás, valamint a tánc.

Már tanulmányaim során is leginkább a neurolgóia szakterülete felé húzott a szívem. Ebből adódik, hogy már magam mögött tudhatom a McKenzie A és B tanfolyamát is, melyek a lumbális gerinc és a nyaki gerinc problémáival foglalkoznak. Ezen kívül a kineziológiai tape alkalmazásának fortélyait is elsajátítottam, szükség szerint szívesen használom kiegészítő terápiaként. Az eddigi gyakorlataim során a betegségek színes repertoárával találkoztam a reumatológia, ortopédia, traumatológia, kardiológia és pulmonológia területén.

A gyógytorna kezelések során törekszem az egyénre szabott, komplex és funkcionális terápia megvalósítására. A pácienseimhez empatikusan, türelemmel és segítőkészen fordulok. Könnyedén megtalálom a közös hangot fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt. A kihívásokat igyekszem kreatívan, precízen és logikusan megoldani. Nyitott vagyok az új lehetőségekre, szeretem folyamatosan képezni magam és szeretek tanulni.

bemer terápia - Koroknai Medical