Bejelentkezés mindennap

9:00-18:00-ig

Dunaújváros:

+36 (30) 475 7830

Budapest:

+36 (70) 571 0071

Munkatársaink

 

Munkatársaink a legnagyobb körültekintéssel kerültek kiválasztásra, hogy mind szakmailag, mind emberileg a legmagasabb színvonalú kezelést biztosítsák pácienseink számára. Szakembereink folyamatosan képzik magukat, és mindig frissen tájékozottak a szakterületükhöz kapcsolódó újdonságokról, legfrissebb kutatási eredményekről.

 


 

Nagy Katalin

gyógytornász és Dorn terapeuta  (Budapest)

 

végzettség: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (gyógytornász szak) (2013)

 

Kezdetben mozgásszervi rehabilitációs osztályokon dolgoztam, ahol a mozgásszervi betegségek széles palettájával ismerkedtem meg a gyakorlatban, ezután az aktív sportolók életébe csöppentem. Az ország legismertebb sportegészségügyi intézményben tapasztalatot szereztem a sportsérülések, sportműtétek rehabilitációjában, jelenleg is ez az egyik erősségem.

 

Érdekel továbbá a gerinceredetű betegségek terápiás kezelése ezért folyamatosan továbbképzem magam, ezáltal a mindennapi munkám során hatékonyan alkalmazom a funkcionális tréninget, lágyrész és idegmobilizációs technikákat, a Dorn felé gerincterápiás módszert, valamint a kinezio tape kezelést.

Hiszem, hogy a gyógyulás eléréséhez elengedhetetlen fontosságú az egyénre szabott gyógytorna. Elhivatottságom, kitartásom, felelősségteljes munkavégzésem és szaktudásom segít a felépüléshez vezető úton, amiben kölcsönös együttműködéssel jelentős eredményeket érhetünk el és fájdalommentessé tehetjük életét.

 

Kezelések:

- gyógytorna

- Dorn gerincterápia

- kinezio tape

 


 

Vargáné Zsiga Orsolya

Vargáné Zsiga Orsolya

Fizioterapeuta  (Dunaújváros)

 

Tudatosan egészségügyi pályára készültem, mert személyes tapasztalatból tudom, milyen súlyos következményei lehetnek a helytelenül rehabilitált mozgásszervi megbetegedéseknek. Több osztályon dolgoztam, de a rehabilitáción eltöltött idő meghatározta az egészségügyön belül a szakmai választásomat. Itt ismerkedtem meg a fizioterápiával, ami a mai napig a munkám fő része. A szakszerűen és jól megválasztott kezelések alkalmasak a fájdalom csillapítására, a mozgásbeszűkülések feloldására, a gyulladás csökkentésére. Örömmel tölt el, ahogy a betegek a kezelés végére pozitív tapasztalatokkal távoznak. 

  

Kezelések:

- ultrahang

- lézerterápia

- elektroterápia

- BEMER terápia

- Specialitás: rehabilitáció

 


 

Pintér Katalin

Pintér Katalin

Fizioterapeuta - Masszőr  (Dunaújváros)

 


 

Márta-Varga Krisztina

Márta-Varga Krisztina

Recepció vezető  (Dunaújváros)